sábado, 26 de marzo de 2016

25-03-2016 - RUTA DE LA "SERRA GELA" - BENIDORM

En esta eixida, hem contat en la companyia de MARIU, que volia estudiar l'incorporacio a la PENYA, pero l'experiencia no ha segut molt bona i mos diu que s'ho pensarà, puix despres de l'etapa, no ho te molt clar.
Lo dit hem iniciat l'etapa, Momchi, Sergio, Paula, Mariu i Pastu, eixint d'IBI a les 7.30 hores, aplegant a l'inici  a les 9 hores.
En les primeres rampes, ya hem vist que seria un dia caluros i per a nostra desgracia, no contavem en molta aigua i al final de l'etapa PASTU ha pagat les conseqüencies, agarrant una "PAJARA" de molt cuidat, pero que en el dinar sa solucionat en cervesa i dos GIN-TONICS, despres.
La ruta hui estava molt transitada, en gent que venia de L'Albir , i gent que hem eixit de Benidorm
Com sempre, hem disfrutat de les vistes dels Acantilats que te la "Serra Gela" i...... a  patir  les rampes que de volta en quan apareixen en la ruta, i que en algunes ocasions fan que tingues que utilisar fins les mans per a poder pujar-les, i Mariu hasta  els genolls.
La baixada des de les antenes, com sempre,  es la puntilla que te trenca les cames i es lo que ha fet que Mariu hi haja retirat la seua solicitut d'inscripcio a la Penya (Una llastima, pero espere que se li passe pronte).
Una volta en L'Albir, mos esperaven Tere, Mari, Toni i Monti, y que segons mos contaen en les cridades de telefon que rebiem en ruta, s'ho estaven passant bomba.
Una volta tots en grup, mos hem dirigit al Kactus Hotel, per a menjar i prendre-mos cerveses, puix estavem secs.
Bo com BASETA no ha vingut hui, m'ha tocat fer de croniste i de fotograf, en la nova cambra que m'han regalat les meues filles.
I per a que veges que mos acordavem de tu, he fet fotos a la fauna que mos hem trobat en la ruta.
En FLICKR, he pugat les fotos, lo que no se com es fa, es fer el pase de diapositives.



1 comentario:

Basseta dijo...

Xé, no vos puc deixar a soles!
Molt xules les fotos. Bon estreno de la Canon Ixus 160