sábado, 3 de enero de 2015

Esmorzar en el coto Tauenga

Després de tanta golafre nadalenca, els nostres cossos necessitaven una mica d'exercici. Ens hem reunit a casa del Presi sense saber encara on anar a esmorzar, però hem decidit pujar al "Coto Tauenga".

Hem eixit en direcció a San Miguel, i per Fernoveta a cercar el traçat del gasoducte, seguint fins a "Viscoy" i la "Venteta dels Cuernos", per a endinsar-nos en la zona de serra fins a la masia abandonada on hem esmorzat. Ens hem trobat a un caçador, amb un rifle que feia por, que s'anava a veure si matava algun senglar. Ens ha impressionat tant que hem dubtat a l'hora de decidir la ruta de tornada al poble.

Finalment hem optat per un recorregut que ja hem realitzat en ocasions anteriors, que passa per la "Casa Xocolater" (o "Heretat de Sant Vicent") i la "Torre Redona", fins a entroncar amb la carretera de Banyeres (CV-801). Per allí arribem de nou fins a la "Venteta dels Cuernos" i una mica més endavant ens hem desviat a l'esquerra per a cercar la baixada pel "Barranc dels Molins".

Estrenava nova càmera i espere que es note. A més del perfil de la ruta en Endomondo, us deixe l'àlbum en Google+ i en Flickr, el mapa en Google Maps i alguna de les fotos que he pres.






2 comentarios:

Pastu dijo...

Bones fotos, la maquina nova ha superat el examen, jejeje.

Basseta dijo...

Si, pareix que funciona. Anem a amortizarla be aquest any.