sábado, 20 de diciembre de 2014

Barranc de San Pascual

La caminata d'avui ha sigut una miqueta improvisada. La setmana passada semblava que tots teníem plans que ens impedirien eixir a caminar (ja se sap, sopars d'empresa i celebracions per l'estil). Però Basseta va moure el WhatsApp explicant que havia somiat que pujàvem al Canyo i baixàvem per la Penya de l'Heura fins a arribar a esmorzar al Camp de Tir. La idea va tenir ràpid acolliment i es van apuntar Toni, Pastu, Ramón i Paco (Pablo estava a Granada).

A les 8 eixíem de l'Ajuntament per a pujar per la "senda de la burra" o "dels gelaters" fins a la Mas del Canyo. Una mica més amunt del pou de neu hi ha un pal indicador que marca una desviació a la dreta, per una senda amb molt pendent que passa per la Penya de l'Heura, on hi ha un mirador impressionant. La baixada continua fins al fons del Baranc de San Pascual i condueix a Torretes. Una mica més a baix teníem el restaurant del Camp de Tir, on Fernando ens ha preparat un esmorzar en gran.

Com sempre, us deixe el perfil de la ruta en Endomondo, l'àlbum de fotos en Google+ y en Flickr, un mapa en Google Maps y un pase de diapositives.

Bon Nadal a tots!




No hay comentarios: