sábado, 27 de octubre de 2018

Tardor a la Font Roja 27/10/2018

Feia uns quants mesos que no teníem una eixida en grup, però sembla que els compromisos socials ens van permetent recuperar la marxa habitual. No obstant açò, ens ha faltat Rafa, que segueix convalescent de la seua lesió i esperant rebre l'alta. 

L'estació tardorenca convidava a un passeig per alguna zona amb arbres de fulla caduca i gens millor que acostar-nos a la Font Roja. La decisió ha sigut la correcta, doncs hem pogut gaudir d'un paisatge amb abundància de colors grocs, ocres i vermells en la seua àmplia gamma de matisos. 

El temps anava regirat i, ara i adés, ens queia una feble pluja, però no hem necessitat proteccions especials. Ens ha cridat molt l'atenció la quantitat de bolets que hi havia a un costat i un altre del camí. Bolets de totes classes, colors i grandàries. Sorprenent naturalesa efímera. 

L'esmorzar ha estat genial. Ens han preparat una parrillada de carn i embotit, amb creïlles i ous fregits. I per a acabar, unes postres excel·lents. Crec que repetirem. 

Però en acabar i preparar-nos per a la volta, queia una copiosa pluja. Hem pensat que el millor era cridar a Rafa perquè vinguera a per nosaltres. En arribar ens ha confessat que era el seu primer rescat i que se sentia com si anara de la UME. 😜

Us deixe el perfil de la ruta d'anada en Wikiloc i un enllaç a l'àlbum de Google Fotos.




No hay comentarios: