sábado, 5 de mayo de 2018

Sardinada en Mariola 5/05/2018


A causa d'un oblit col·lectiu, se'ns va passar celebrar la tradicional "sardinada" en la Font de Mariola el dia 1 de maig. Encara que amb una mica de retard, Pastu es va encarregar de reservar taula i finalment acudim 6 comensals (Pastu, Toni i Basseta amb les seues respectives esposes). 

Basseta va proposar aventurar-nos a cercar un pou de neu quasi desconegut, que existeix en les entranyes poc transitades de la serra de Mariola: la Cava de Xàtiva. La localitzem gràcies al Wikiloc i a causa que Mari està encara convalescent de la seua operació, vam decidir per no seguir a la recerca d'un altre pou de neu que existeix en l'Alt de la Codolla. 

Optem per fer una passejada fins a la Font del Mas dels Arbres abans de tornar a lloc on havíem deixat els cotxes i el menjar. Era mig matí quan ens hem posat a la faena: mentre uns posaven la taula uns altres fregien les gambes arrosseres i, després de l'aperitiu, les tradicionals sardines salades amb pebrots i ous fregits "in situ". Tot regat amb abundant cervesa i vi ... es pot demanar més? 

Per a la sobretaula, alguns han optat per tombar-se a la migdiada mentre uns altres xarraven o passejaven. La vesprada convidava a tot, doncs feia un dia esplèndid, amb un cel semicubert que no donava ni fred ni calor. 

Us deixe el perfil de la "ruteta" en Wikiloc i un grapat d'imatges en un àlbum de Google Fotos.Powered by Wikiloc
2 comentarios:

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Dia esplendido y maravilloso, donde se ha desarrollado, de forma intensa, la parte gastronomica de la penya, dejando aparcado, momentaneamente la parte sedero

..... Y com sempre, la taula pa llevá

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

Taula? ... quina taula?