sábado, 24 de septiembre de 2016

Arrancant la temporada

Ja han passat les Festes i, coincidint amb el equinocio de tardor, la penya torna a engegar-se. Per a començar la temporada hem triat una bonica ruta en la qual, a més, pensàvem arreplegar aranyons per a fer patxarán.

Hem eixit a les 8 des d'Ibi en direcció a la Font de Mariola, on deixem els vehicles. Hem agafat el camí que ens puja fins al poblat Bolumini, situat sobre la cova del mateix nom, amb unes vistes espectaculars a Bocairent i Alfafara. Hem visitat la cova Bolumini i ens hem fet algunes fotos.

A continuació hem agafat una senda que ens ha portat fins al pou de neu de "El Portín", on pensàvem arreplegar els aranyons. No obstant açò, ens hem portat una gran decepció: no hi havia ni una! (i el que és més preocupant, els aranyoners presenten un estat bastant lamentable, potser per la perllongada sequera que estem patint).

Després de l'esmorzar, hem seguit en direcció al monticle de "El Portín" per a enfilar per la senda que ens ha portat fins a l'espectacular "Cava Don Miguel". Des d'allí, per una senda amb fort descens, hem reprès la pista forestal que ens ha portat fins a l'aparcament.

Us deixe les fotos en Google+ (encara que han deixat de prestar servei a Picassa i no puc enllaçar les típiques presentacions de fotos) i una altra pàgina que em permet generar presentacions de fotos.


Powered by Wikiloc


...

2 comentarios:

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Un aplauso a la sección femenina para que repetixquen i pa que se incremente

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

Jo també celebre que les xiques vagen animant-se!