sábado, 20 de febrero de 2016

Bellavista i Pardinetes 20/02/2016

Per diferents qüestions, avui tornava a ser necessari estar a Ibi a l'hora de dinar, no podíem allargar la ruta. Hem eixit a les 8 de l'Ajuntament, però amb cotxe, per a aparcar en la "Venteta dels Cuernos". D'aqueixa forma, arranquem la caminada en direcció al Pou del Barber i seguim fins a la "Penya Foradada", descendint per la senda fins a la masia de "Bellavista".

Ja per camí seguim baixant en direcció a la Valleta de Polop, passant pel "Racó Pellicer" i agafant el camí a la dreta fins a la masia de "Pardines", on hem esmorzat entre carreus de pedra amuntegats en un barranc.

Després de l'esmorzar, tocava remuntar. Primer per una desdibuixada senda que desemboca en un barranc del que cal eixir camp a través, pujant en vertical fins a una lloma, amb unes vistes esplèndides a velles cases de labor envoltades de preciosos camps de cultiu.

Poc ens ha costat enllaçar amb un camí poc transitat que porta fins a la casa de "Pardinetes" entre romers, ginebres i angilages florides. Hem pogut comprovar amb tristesa que el gran ginebre que hi havia al costat de la casa s'ha assecat definitivament. Quina pena!

La ruta ha seguit pel camí que ve des del Barranc de l'Infern, per sota de la Font Roja, que ascendeix en permanent costa fins al Pou del Barber. Des d'allí fins a l'aparcament hi ha un pas.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i les fotos en Flickr (originals) i Google+ (retocades).


Powered by Wikiloc


9 comentarios:

presi dijo...

"BASETA BONIQUES DE VERITAT, GRÀCIES"

presi dijo...

"LA PENYA GANA COLOR,HUMOR I IL·LUSIÓ AMB LES NOVES INCORPORACIONS

presi dijo...

""RAMÓN,PABLO LA VOSTRA ASSISTÈNCIA LA TROBEM A FALTAR UN ABRAÇ"

Pastu dijo...

FOTRE QUE INSPIRAT ESTA EL PRESIDENT

Pastu dijo...

Baseta, y els "PERSEBES DE MARIOLA"?

Basseta dijo...

Estic verificant la posibilitat de que no siguen "persebes", més que res per lo llun que queda el mar.

Monchi dijo...

De moment heu fitxat a una nova component, malgrat que no xarra molt, però fa companyia.Jo també vos trobe a faltar. Espero que no durent molt les meues ausencies.Ja vorem.

Basseta dijo...

Ramón, sense tú les caminates no son el mateix!

Basseta dijo...

Se'm va oblidar aclarir que els "percebes" són una planta anomenada "Orobanche latisquama" (Frare del romer o "Orobanca de romero").