sábado, 19 de septiembre de 2015

Arrancaora del curs 2015-2016

L'amic Pastu s'hi havia currat una convocatòria en tota regla per a celebrar la XXVIII Assemblea de la Penya en la Venda Nadal, però a última hora li van canviar els plans i no va poder acompanyar-nos. Així que, per unanimitat de la resta, ajornem la celebració d'aquest magne esdeveniment per a una altra ocasió.

El que si ens va acompanyar, amb vocació de permanència, és César. De moment li hem dit que està en període de prova i no li podem fer ni contracte ni res.

Decidimrem que per a anar a la Venda Nadal havíem d'estar tots, així que vam optar per seguir la tradició i fer la primera eixida a Rabosa, deixant el cotxe al costat de l'hotel de Catí. L'esmorzar, com sempre, de categoria. La volta, com sempre, pesada.

Mentre ningú diga res o suggerisca una altra forma d'actuar, jo puge la selecció de les meues fotos a Google+ i a Flickr. Quant al mapa, i a la vista que Endomondo falla a l'hora d'inserir la ruta, vaig a treballar amb Wikiloc, pujant allí també algunes fotos (i mate dos pardals d'un tir).

2 comentarios:

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Que envega en feu, pero aspere estar en forma en breu y que els compromisos sosials en deixen., jeje.

Un día anire de incognit y lli demanare el acta a la "choni" a vore que vau posar

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

Tu ja saps açò com funciona, quants més som millor ho passem.