lunes, 6 de julio de 2015

Riu Tus 3/07/2015

Teníem pendent l'excursió pel riu Tus des de feia un parell d'anys, almenys. El cas és que ens feia il·lusió tornar i, especialment, anar acompanyats de les nostres respectives senyores.

Excepte la forta matinada del dissabte, el viatge d'anada va ser perfecte, amb parada per a esmorzar "amb fonament". Deixem a les companyes en l'hotel i ens vam anar immediatament a cercar l'entrada del barranc per on baixa el riu, a l'altura de Collado Tornero.

 Remuntar el riu entre aigua i pedres és un exercici exigent. Ho compensàvem amb continus capbussons en cadascun dels tolls que trobàvem. Després de quasi 5 hores de marxa arribem a la zona del "Aserradero", on vam menjar a l'ombra d'un "plátino".

Després d'una petita migdiada, la volta per la mateixa ruta i els capbussons en els mateixos punts, gaudint de cada moment, amb una temperatura molt agradable malgrat l'ona de calor que es patia en tota la península. L'estada en l'hotel es pot qualificar de perfecta. L'estat de la piscina i les seues instal·lacions es manté en perfectes condicions.

I la volta a Ibi, amb parada incluida a Hellín per a menjar en un magnífic restaurant, sense cap problema.

Quan repetim?

Us deixe les fotos en Google+ i en Flickr



2 comentarios:

presi dijo...

chulas,chulas y chulas

Basseta dijo...

Llevar la cámara subacuática fue un acierto.