sábado, 25 de abril de 2015

Cova Bolumini i Cava Don Miguel 25/04/2015

Avui ha sigut una caminada "mano a mano" entre Pastu i Basseta. La resta de estepequeros han sigut víctimes de compromisos lúdic festius inajornables.

Inicialment, Pastu va proposar pujar al Pla de la Casa, però el Presi no volia perdre's aquesta ruta, així que finalment hem optat per anar-nos a la Cova Bolumini, amb l'excusa d'examinar les fulles dels aranyoners (ja que Pastu va plantar un que està brollant però no està segur).

Després de visitar la cova i, sobretot, gaudir del vol de diversos voltors a escassos metres de nosaltres, ens hem anat en direcció a la Cava Don Miguel, encara que fent una parada en El Portin, on hi ha un altre gran pou de neu menys conegut.

Després de l'esmorzar, sota un sol de glòria, hem continuat fins a arribar a la sempre impressionant Cava Don Miguel, baixant per una senda fins a reprendre la pista que ens condueix a la zona dels aparcaments propera a la Font de Mariola.

Us deixe el perfil de la ruta en Endomondo, una selecció de fotos en Google+ i Flickr, el mapa de Google Maps i la passada de diapositives.

Ens veiem la setmana que ve en la "Gran Sardinada".




No hay comentarios: