sábado, 24 de enero de 2015

Aitana nevada

El dimecres passat va nevar per la comarca i estava cantat que la ruta d'avui havia de ser a trepitjar neu. Entre les possibles opcions triem l'Aitana i, vist el vist, diríem que hem encertat. Ni Paco (lesionat) ni Pablo (atrafegat) han pogut acompanyar-nos, però els hem tingut presents al llarg del matí.

Hem eixit a les 8 en direcció al Port de Tudons i hem deixat el cotxe apartat en un clar. Feia bastant fred (-5º) i ens hem abrigat per a iniciar la pujada per una pista bastant relliscosa. No obstant açò, en les escasses zones assolellades s'estava de meravella.

Hem passat per la Font del Arbre, pels pous de neu al costat de la pista, i hem arribat a la zona de la Font de la Forata, on hem esmorzat. Hem trobat gran quantitat de senderistes, de ciclistes i de famílies amb xiquets practicant esquí o amb trineus. És la festa de la neu, tan motivadora.

La volta ha sigut pel mateix camí, amb el gel en algunes zones convertit ja en aigua i fang, però igual de perillós. Hem arribat al cotxe sense majors contratemps i ens hem tornat a Ibi.

Us deixe el perfil de la ruta en Endomondo. Ha sigut difícil fer una selecció de fotografies, però he compartit un àlbum en Google+ i en Flickr, il·lustrant amb algunes d'elles el mapa de Google Maps.






2 comentarios:

Pastu dijo...

Quina bacá es va arrrea el Presi, menos mal que el reportero estaba preparat pa inmortalisar la instantanea.

Pastu dijo...

Crec que per el archiu de fotos ia una altra bacá pareguda, tendre que buscarla