A les 8 del matí hem eixit amb cotxe fins a la Font de Mariola, on hem deixat les estovalles posades sobre una taula de fusta, a manera de reserva. El Presi ha proposat una ruta nova, consistent a ascendir fins a la Cava de Don Miguel i baixar per l'altre vessant fins al Moli Mató, a Agres. Solament per conèixer la cascada i l'entorn d'aquesta font ja mereix la pena l'esforç.
A la volta hem collit un grapat d'espàrrecs silvestres, amb els quals hem fet un regirat espectacular. Eren quasi les 13,00 hores quan hem començat a preparar el quilo de gambes i escamarlans que portava el Presi, com a aperitiu del plat d'ous fregits, creïlles, pebrots i sardines. I després de l'opípar dinar, una petita migdiada aprofitant la meravellosa vesprada.
Crec que repetirem.
Us deixe el perfil de la ruta en Endomondo, el mapa de Google Maps, la presentació de fotografies i els àlbums en Google+ i Flickr.
5 comentarios:
las fotos muy chulas y la comida un diez.
haber si el año que viene nos acompañan los que faltan
Ese es nuestro presi ....,
esperemos que el año que viene tengamos pleno en la Sardinada.
Opino como Toni, ha sido una mañana fantástica en todos los sentidos. Con 2 más en la mesa hubiera sido de antología.
Baseta, en primavera no pots eixir al camp !!.La máquina de fer fotos tira fum.Les fotos precioses, de llibre de botànica.Al igual que tots, esperem que el any vinent estiguem tots.
Amic Ramón, creu-me si et dic que gaudisc moltíssim immortalitzant en les fotos aqueixos llocs tan espectaculars pels que passem. Si em dius que ho aconseguisc em fas la persona més feliç del món.
Publicar un comentario